Propaganda helyett valós híreket - fújták fel Orbánnak a Múzeum körút járdájára

Csütörtök este egy csapat aktivista feliratokat fújt fel a Nemzeti Múzeum elé a járdára, pár méterre attól a helytől, ahol Orbán Viktor miniszterelnök pénteken beszédet fog mondani.

Egy olvasónk képeket küldött a feliratokról:

A Mérce szerint a feliratokat a Momentum ifjúsági szervezete festette fel, hogy a miniszterelnöknek üzenjen az ünnepi beszéd előtt. A helyszínre hamarosan kiértek a rendőrök is, és igazoltatták az aktivisták egy részét. Olvasónk szerint a feliratokat éjszaka már slagozták.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.