Propaganda helyett valós híreket - fújták fel Orbánnak a Múzeum körút járdájára

Csütörtök este egy csapat aktivista feliratokat fújt fel a Nemzeti Múzeum elé a járdára, pár méterre attól a helytől, ahol Orbán Viktor miniszterelnök pénteken beszédet fog mondani.

Egy olvasónk képeket küldött a feliratokról:

A Mérce szerint a feliratokat a Momentum ifjúsági szervezete festette fel, hogy a miniszterelnöknek üzenjen az ünnepi beszéd előtt. A helyszínre hamarosan kiértek a rendőrök is, és igazoltatták az aktivisták egy részét. Olvasónk szerint a feliratokat éjszaka már slagozták.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.