Semjén Zsolt: Ma már nem látható az ellensereg, csak roppant hatása mindenütt

POLITIKA
2019 március 15., 18:41
comments 434

Ünnepi beszédet mondott március 15-én a miniszterelnök-helyettes Aradon, ahol többek közt arról beszélt, hogy ahogy az 1848-as forradalom idején, úgy most is veszélyben van a haza és a szabadság. De nem is csak Magyarország van veszélyben, és nem is csak a mi szabadságunk. 

„Ma is veszélyben a jövő, de nem csupán a mi jövőnk. 48-49-ben sem volt könnyű a helyzet, de akkor legalább látható volt pontosan, hogy kik ellen harcolunk.

Napjainkban már nem látható ilyen nyilvánvalóan az ellensereg, csak roppant hatása mindenütt. Politikában, gazdaságban, társdalomban, magánéletben, szokásokban és divatokban, lassan már a fejekben is, mindenütt” - gondolkodtatta el hallgatóságát a KDNP elnöke. Szerinte Európa „lelkét vesztve sutba dobta értékeit. A hitet, a nemzetet, a családot.”

Hozzátette, „az európai választások előtt őseink és hőseink azt üzenik nekünk, hogy mindnyájunknak el kell menni, és politikai akaratunk kifejezésével megvédeni értékeinket és érdekeinket Európában”.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.