Semjén Zsolt: Ma már nem látható az ellensereg, csak roppant hatása mindenütt

Járvány hírlevél
A koronavírus és a küzdelem ellene. A helyzet itthon és a világban.

Ünnepi beszédet mondott március 15-én a miniszterelnök-helyettes Aradon, ahol többek közt arról beszélt, hogy ahogy az 1848-as forradalom idején, úgy most is veszélyben van a haza és a szabadság. De nem is csak Magyarország van veszélyben, és nem is csak a mi szabadságunk. 

„Ma is veszélyben a jövő, de nem csupán a mi jövőnk. 48-49-ben sem volt könnyű a helyzet, de akkor legalább látható volt pontosan, hogy kik ellen harcolunk.

Napjainkban már nem látható ilyen nyilvánvalóan az ellensereg, csak roppant hatása mindenütt. Politikában, gazdaságban, társdalomban, magánéletben, szokásokban és divatokban, lassan már a fejekben is, mindenütt” - gondolkodtatta el hallgatóságát a KDNP elnöke. Szerinte Európa „lelkét vesztve sutba dobta értékeit. A hitet, a nemzetet, a családot.”

Hozzátette, „az európai választások előtt őseink és hőseink azt üzenik nekünk, hogy mindnyájunknak el kell menni, és politikai akaratunk kifejezésével megvédeni értékeinket és érdekeinket Európában”.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.