Hogyan fotózta le a házból Orbán fotósa a Törőcsik Mari ablaka előtt leselkedő miniszterelnököt?

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Orbán Viktor miniszterelnök PR-látogatást tett a 83 éves Törőcsik Marinál, hogy személyesen vigye el neki szombaton a Kossuth-nagydíját (mármint a színésznőét). A látogatáson készült ez a fotó is:

Fotó: Orbán Viktor/Facebook

Ezzel megszületett Orbán legendás karácsonyi fotójának a folytatása, bár Európa első számú csibésze ezúttal csak egy emberre hozza rá a frászt. A képet nézve viszont felmerül egy kérdés: hogyan fotózta le a házból Orbán fotósa a Törőcsik Mari ablaka előtt leselkedő, virágcsokrot szorongatva érkező miniszterelnököt?

Vélhetően kikerül majd videó is a találkozóról, abból majd fény derül a trükkre. Frissítés: abból sem nem derült ki.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.