Hogyan fotózta le a házból Orbán fotósa a Törőcsik Mari ablaka előtt leselkedő miniszterelnököt?

Orbán Viktor miniszterelnök PR-látogatást tett a 83 éves Törőcsik Marinál, hogy személyesen vigye el neki szombaton a Kossuth-nagydíját (mármint a színésznőét). A látogatáson készült ez a fotó is:

Fotó: Orbán Viktor/Facebook

Ezzel megszületett Orbán legendás karácsonyi fotójának a folytatása, bár Európa első számú csibésze ezúttal csak egy emberre hozza rá a frászt. A képet nézve viszont felmerül egy kérdés: hogyan fotózta le a házból Orbán fotósa a Törőcsik Mari ablaka előtt leselkedő, virágcsokrot szorongatva érkező miniszterelnököt?

Vélhetően kikerül majd videó is a találkozóról, abból majd fény derül a trükkre. Frissítés: abból sem nem derült ki.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.