Hogyan fotózta le a házból Orbán fotósa a Törőcsik Mari ablaka előtt leselkedő miniszterelnököt?

képzavar
2019 március 16., 15:56
comments 405

Orbán Viktor miniszterelnök PR-látogatást tett a 83 éves Törőcsik Marinál, hogy személyesen vigye el neki szombaton a Kossuth-nagydíját (mármint a színésznőét). A látogatáson készült ez a fotó is:

photo_camera Fotó: Orbán Viktor/Facebook

Ezzel megszületett Orbán legendás karácsonyi fotójának a folytatása, bár Európa első számú csibésze ezúttal csak egy emberre hozza rá a frászt. A képet nézve viszont felmerül egy kérdés: hogyan fotózta le a házból Orbán fotósa a Törőcsik Mari ablaka előtt leselkedő, virágcsokrot szorongatva érkező miniszterelnököt?

Vélhetően kikerül majd videó is a találkozóról, abból majd fény derül a trükkre. Frissítés: abból sem nem derült ki.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.