I. Dezső az eltűnt autóját keresve ment be a rendőrségre, ahonnan gyanúsítottként távozott

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

I. Dezső március 12-én bement az újpesti rendőrkapitányságra, hogy érdeklődjön, merre lehet az autója, mert nem találja, de arra gyanakszik, hogy elszállították, miután szabálytalanul parkolt. A rendőrök nyomozni kezdtek, és – a korábbi információgyűjtés és a biztonsági kamerák felvételei alapján – megállapították, hogy a 30 éve sbudapesti férfi február 9. és 27. között fizetés nélkül távozott 3 különböző újpesti benzinkútról. A BRFK IV. kerületi rendőrkapitányságának nyomozói I. Dezsőt lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki. (police.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.