I. Dezső az eltűnt autóját keresve ment be a rendőrségre, ahonnan gyanúsítottként távozott

I. Dezső március 12-én bement az újpesti rendőrkapitányságra, hogy érdeklődjön, merre lehet az autója, mert nem találja, de arra gyanakszik, hogy elszállították, miután szabálytalanul parkolt. A rendőrök nyomozni kezdtek, és – a korábbi információgyűjtés és a biztonsági kamerák felvételei alapján – megállapították, hogy a 30 éve sbudapesti férfi február 9. és 27. között fizetés nélkül távozott 3 különböző újpesti benzinkútról. A BRFK IV. kerületi rendőrkapitányságának nyomozói I. Dezsőt lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki. (police.hu)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.