„Valótlanul híreszteltük, hogy Varju László DK-s képviselő ételhordóval jár a törvényhozásba, és úgy viszi haza a kedvezményes bablevest és somlói galuskát”

A DK a Fővárosi Törvényszéken pert nyert a TV2 ellen - olvasható a párt közleményében, amely szerint a Tényeknek azt a helyreigazítást kell közzétennie, hogy 

„valótlanul híreszteltük, hogy Varju László DK-s képviselő ételhordóval jár a törvényhozásba, és úgy viszi haza a kedvezményes bablevest és somlói galuskát”, 

valamint hogy 

„valótlanul híreszteltük továbbá, hogy Varju László DK-s képviselő rendszeresen sorban áll a parlamenti menza mindennél olcsóbb ételeiért.”

Aki esetleg nem értené, hogy mi a bánat folyik itt, annak annyit tudok segíteni, hogy a miniszterelnöki menza körül fellángoló vita során volt egy ilyen kommunikációs hadművelet az egész kormánymédiában, hogy a parlamenti menza még olcsóbb, Gyurcsányékat pedig alig lehet elzavarni a kondér mellől.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.