Igazoltatás közben gázolt el két rendőrt egy mikrobusz, egyikük állapota súlyos

baleset
2019 március 17., 14:05

Vasárnap hajnalban egy mikrobusz sofőrje elgázolt két rendőrt, akik igazoltatást végeztek az 53-as főúton Kelebiánál - írja a baon.hu.

Az újság meg nem erősített értesülései szerint a jármű szerb sofőrje elaludt a volánnál, ezért nem vette észre a láthatósági mellényt viselő rendőröket. A balesetben a Kelebiai Határrendészeti Kirendeltség két járőre sérült meg, egyiküket a kiskunhalasi kórházba szállították stabil állapotban, a másik rendőrt pedig a szegedi klinikára vitték súlyos, életveszélyes állapotban.

A lap kereste a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságot. Ők azt írták:

„Az 53-as számú főút 61.350-es méterénél egy közúti intézkedés során egy mellettük elhaladó jármű elsodorta a két rendőrt, akiket sérülései ellátása céljából a mentők kórházba szállítottak. A közúti közlekedési baleset körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.