Lövöldözés volt Utrechtben egy villamoson

Lövöldözés volt hétfő délelőtt a hollandiai Utrecht városában, többen megsebesültek - tudatta a helyi rendőrség a Twitteren. A polgármester elmondása szerint a támadásnak három halálos áldozata van

A tájékoztatás szerint egy teret lezártak egy villamosmegálló közelében a város központjától nem messze, és a mentők a helyszínen vannak.

A támadó a hírek szerint autóval menekülhetett el a helyszínről, a rendőrség egy terrortámadás lehetőségét is vizsgálja, és nagy erőkkel indult hajtóvadászat az elkövető után, akiről egyelőre annyit tudni, hogy török származású. 

Az első beszámolók szerint a támadó egy villamoson nyithatott tüzet, további részleteket egyelőre nem közöltek. (MTI, BBC)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.