Sztár DJ-ként lép fel az EFOTT-on egy olasz fickó, akinek az a produkciója, hogy többszázmillió eurót örökölt és sokat posztol a pénzéről az Instagramon

ÉLET
2019 március 19., 11:58
comments 132

Teljesen új műfaj világsztárja lép fel az idei EFOTT-on. A műfaj nem önmagában új, hanem a magyar nyári fesztiválok színpadain az. 

A sztárfellépőként ma bejelentett, Playboy Nagypapa becenéven is ismert Gianluca Vacchi ugyanis eredendően nem zenész, hanem az a szuperképessége, hogy nemcsak gazdag, de arról sokat posztol is az Instagramon. De nem is akármilyeneket! 

Vacchi annyira szélsőségesen tenyérbemászó módon mutatja be a dologtalan, de közben exhibicionista, a pénzével egy hároméves gyerek vagy Donald Trump szintjén - vagyis igen szórakoztatóan - kérkedő gazdag örökös életét, hogy felmerül, az online életműve nem valami metszően ironikus milliomosparódia-e.

link Forrás

Ha eddig nem követted volna, a Mester bőséges életművének szinte összes fontos motívuma megjelenik azon a pár hetes Insta-videón, amin az látható, amint a luxuslakásában, méregdrága öltönyben ül a vécén, közben tetoválják a combját, ő meg néha felpattan, és táncikál egy sort:

link Forrás

A Mester legnagyobb, a hátán megtekinthető tetoválása ki mást ábrázolna, mint saját magát, amint éppen azt mondja, hogy "Pssszt!", elcsendesítve a kommentelőket:

Az 52 éves, bolognai születésű vállalkozó vagyonát a különböző források 250 és 450 millió euró közé teszik. A gazdagságát az örökölt családi vagyon alapozta meg, az apja alapította ugyanis az IMA nevű, igen sikeres gépipari céget.

A gazdag, de akkor még nem igazán híres Vacchi akkor lépett szintet az online ismertségben, amikor elkezdett járni a menő olasz modellel, Giorgia Gabrielével, későbbi feleségével, majd kiposztoltak egy videót, amin egy Ricky Martin-számra táncoltak:

link Forrás

Az eredeti videós posztnak több, mint 12 millió nézője volt, akik nagy része igen menőnek találta a kigyúrt, teletetovált, ugyanakkor galambősz fickót. Vacchi innentől kezdve ezerrel kezdte tolni a Gucci-üléses aranybiciklit, a kiposztolt videóin gyakran bevetve a táclépéseit.

Miután sokat forgott híres zenészek és más Insta-sztárok között, egy idő után DJ-skedni is kezdett, így az EFOTT-on is ilyen minőségében lép föl. Pedig sokkal viccesebb lenne, ha felmenne a színpadra, aztán szarna egy jót, miközben tovább tetoválnák.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.