Sztár DJ-ként lép fel az EFOTT-on egy olasz fickó, akinek az a produkciója, hogy többszázmillió eurót örökölt és sokat posztol a pénzéről az Instagramon

Teljesen új műfaj világsztárja lép fel az idei EFOTT-on. A műfaj nem önmagában új, hanem a magyar nyári fesztiválok színpadain az. 

A sztárfellépőként ma bejelentett, Playboy Nagypapa becenéven is ismert Gianluca Vacchi ugyanis eredendően nem zenész, hanem az a szuperképessége, hogy nemcsak gazdag, de arról sokat posztol is az Instagramon. De nem is akármilyeneket! 

Vacchi annyira szélsőségesen tenyérbemászó módon mutatja be a dologtalan, de közben exhibicionista, a pénzével egy hároméves gyerek vagy Donald Trump szintjén - vagyis igen szórakoztatóan - kérkedő gazdag örökös életét, hogy felmerül, az online életműve nem valami metszően ironikus milliomosparódia-e.

Ha eddig nem követted volna, a Mester bőséges életművének szinte összes fontos motívuma megjelenik azon a pár hetes Insta-videón, amin az látható, amint a luxuslakásában, méregdrága öltönyben ül a vécén, közben tetoválják a combját, ő meg néha felpattan, és táncikál egy sort:

A Mester legnagyobb, a hátán megtekinthető tetoválása ki mást ábrázolna, mint saját magát, amint éppen azt mondja, hogy "Pssszt!", elcsendesítve a kommentelőket:

Az 52 éves, bolognai születésű vállalkozó vagyonát a különböző források 250 és 450 millió euró közé teszik. A gazdagságát az örökölt családi vagyon alapozta meg, az apja alapította ugyanis az IMA nevű, igen sikeres gépipari céget.

A gazdag, de akkor még nem igazán híres Vacchi akkor lépett szintet az online ismertségben, amikor elkezdett járni a menő olasz modellel, Giorgia Gabrielével, későbbi feleségével, majd kiposztoltak egy videót, amin egy Ricky Martin-számra táncoltak:

Az eredeti videós posztnak több, mint 12 millió nézője volt, akik nagy része igen menőnek találta a kigyúrt, teletetovált, ugyanakkor galambősz fickót. Vacchi innentől kezdve ezerrel kezdte tolni a Gucci-üléses aranybiciklit, a kiposztolt videóin gyakran bevetve a táclépéseit.

Miután sokat forgott híres zenészek és más Insta-sztárok között, egy idő után DJ-skedni is kezdett, így az EFOTT-on is ilyen minőségében lép föl. Pedig sokkal viccesebb lenne, ha felmenne a színpadra, aztán szarna egy jót, miközben tovább tetoválnák.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.