Derűs hajnalt, mondanám, ha nem lenne ennyire borús

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem
Hasad a hajnal 2019. március 20-án.Fotó: akiraly

Jó reggelt minden kedves olvasónknak ezen a borult, koratavaszi hajnalon, amikor akadnak helyek az országban, ahol a legfrissebb, hajnali 5:50-kor rögzített adatok szerint -5 fok van. Máshol meg +6, vagyis pillanatnyilag több mint tíz fok eltérés van a leghidegebb és a legmelegebb részek között. 

A hőmérséklet emelkedni, a különbség csökkenni fog. Délelőtt már elkezd felszakadozni a felhőzet, javarészt napsütéses tavaszi napra számíthatunk, már délelőtt 6-11 fokos csúcshőmérsékletekkel. Délutánra a szinte zavartalan napsütés mellett akár 14 fokig is melegedhet.

Napközben több helyütt megélénkülhet a szél, az Alföld északi részén akár erős lökések is lehetnek. Az éjszaka hideg lesz, a holnapi időjárásról majd holnap mondok dolgokat.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.