Derűs hajnalt, mondanám, ha nem lenne ennyire borús

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Hasad a hajnal 2019. március 20-án.Fotó: akiraly

Jó reggelt minden kedves olvasónknak ezen a borult, koratavaszi hajnalon, amikor akadnak helyek az országban, ahol a legfrissebb, hajnali 5:50-kor rögzített adatok szerint -5 fok van. Máshol meg +6, vagyis pillanatnyilag több mint tíz fok eltérés van a leghidegebb és a legmelegebb részek között. 

A hőmérséklet emelkedni, a különbség csökkenni fog. Délelőtt már elkezd felszakadozni a felhőzet, javarészt napsütéses tavaszi napra számíthatunk, már délelőtt 6-11 fokos csúcshőmérsékletekkel. Délutánra a szinte zavartalan napsütés mellett akár 14 fokig is melegedhet.

Napközben több helyütt megélénkülhet a szél, az Alföld északi részén akár erős lökések is lehetnek. Az éjszaka hideg lesz, a holnapi időjárásról majd holnap mondok dolgokat.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 10,6 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.