Egy amerikai életmódmagazin szerint az 54 kilós Palvin Barbara szerepeltetésével a nem olyan sovány nők felé nyitott a Victoria's Secret nevű fehérneműcég

Pár napja derült ki, hogy a Victoria's Secret (VS) nevű híres amerikai fehérnemű cég állandó modelljének, „angyalnak” választotta ki a magyar Palvin Barbarát. Erről Palvin saját Instagramján számolt be.

Ezt a hírt az amerikai health.com nevű életmódmagazin a következő címmel osztotta meg a napokban

Victoria's Secret Added a Slightly More Size-Inclusive Angel to Their Roster

ami valami olyasmit jelent, hogy

A Victoria's Secret egy testalkat ügyben nyitottabb modellt vett fel a soraiba

ez pedig az amerikai életmód magazinok egyszerre súlyosan testképzavaros és hiperpc világában valami olyasmire utal, hogy szerintük

Palvin Barbara tömzsi.

Palvin testtípusa üdítő változás a márka hosszú végtagú, sokkolóan sovány modelljeihez képest

- írja a cikk, de azért azt hozzáteszik, hogy a 175 centis és „forrásaik szerint” 54 kilós lány még mindig nem úgy néz ki, mint a nők többsége, és azért nincs olyan távol a Victoria's Secret eddigi modelljeitől. A cikk arra utal, hogy a VS-nek nem megy túl jól az üzlet mostanában, és le vannak maradva a versenytársaiktól a nem fehérbőrű, nem szupersovány modellek szerepeltetésében (és így az ilyen vásárolók megszólításában), és Palvin bevonása szerintük erre lehet valamilyen válasz.

But does this small, body-positive effort—in the face of dropping sales—actually deserve a pat on the back?

azaz

Ez az apró testpozitív lépés - a csökkenő eladások mellett - tényleg ünneplést érdemel?

- teszi fel a kérdést a health.com cikke.

A cím feletti képen Palvin Barbara a Victoria's Secret egyik divatbemutatóján látható.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér