Egyesül az eMag és az Extreme Digital

Az Extreme Digital Erzsébet körúti üzlete.Fotó: Google Street View

Összeolvad a magyarországi e-kereskedelem két meghatározó szereplője, a már nyolc országban jelenlevő Extreme Digital és az eMag magyarországi leányvállalata, jelentette be Várkonyi Balázs, az Extreme Digital vezérigazgatója. A cégek összeolvadásával egy új, budapesti központú cég jön létre, innen felügyelnék majd a nemzetközi terjeszkedést is.

Várkonyi tájékoztatása szerint az új vállalatban az eMag anyavállalatának, a Naspersnek 52, az Extreme Digitalnak 48 százalék lesz a részesedése. Elmondása szerint az még nem dőlt el, hogy az egyesülés után mi lesz a márkákkal, bár szerinte érdemes lenne mindkét brandet életben tartani.

A fúzióról szóló szerződést már aláírták, és megkezdődött az engedélyezési eljárás is a versenyhivatalnál. (Via MM Online)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.