Napsütéses jó reggelt minden kedves olvasónknak!

időjárás
2019 március 21., 05:23
comments 72

Kellemetlenül csípős hajnalra ébredt az ország, a Kiskunságban hajnalban mínusz 7 fokot is mértek, Borsodban pedig mínusz 8-at. Az ország többi részén is fagy, vagy fagypont közeli a hőmérséklet.

Magyarország pillanatnyi időjárása 2019. március 21-én hajnal hat órakor.
photo_camera Magyarország pillanatnyi időjárása 2019. március 21-én hajnal hat órakor. Grafika: OMSZ

Pedig csodás napsütésre ébredtünk. Ennek persze meg is lesz a hatása. Mivel csak némi fátyolfelhő, egy-két kósza gomolyfelhő zavarhatja meg a napsütést, már délelőtt 9-12 fok körül alakulhat a hőmérséklet, Délutánra pedig 14-16 fokig is melegedhet.

Éjszaka viszont megint komoly lehűlés jöhet, akár mínusz 3 fokig is hűlhet a levegő. A hét hátralevő részében azonban beköszönt az igazi tavasz, pénteken és a hétvégén akár a 20 fokot is meghaladhatja a csúcshőmérséklet, és javarészt napos, csapadékmentes időnk lesz, hurrá!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.