Napsütéses jó reggelt minden kedves olvasónknak!

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Kellemetlenül csípős hajnalra ébredt az ország, a Kiskunságban hajnalban mínusz 7 fokot is mértek, Borsodban pedig mínusz 8-at. Az ország többi részén is fagy, vagy fagypont közeli a hőmérséklet.

Magyarország pillanatnyi időjárása 2019. március 21-én hajnal hat órakor.Grafika: OMSZ

Pedig csodás napsütésre ébredtünk. Ennek persze meg is lesz a hatása. Mivel csak némi fátyolfelhő, egy-két kósza gomolyfelhő zavarhatja meg a napsütést, már délelőtt 9-12 fok körül alakulhat a hőmérséklet, Délutánra pedig 14-16 fokig is melegedhet.

Éjszaka viszont megint komoly lehűlés jöhet, akár mínusz 3 fokig is hűlhet a levegő. A hét hátralevő részében azonban beköszönt az igazi tavasz, pénteken és a hétvégén akár a 20 fokot is meghaladhatja a csúcshőmérséklet, és javarészt napos, csapadékmentes időnk lesz, hurrá!

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 10,6 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.