Napsütéses jó reggelt minden kedves olvasónknak!

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Kellemetlenül csípős hajnalra ébredt az ország, a Kiskunságban hajnalban mínusz 7 fokot is mértek, Borsodban pedig mínusz 8-at. Az ország többi részén is fagy, vagy fagypont közeli a hőmérséklet.

Magyarország pillanatnyi időjárása 2019. március 21-én hajnal hat órakor.Grafika: OMSZ

Pedig csodás napsütésre ébredtünk. Ennek persze meg is lesz a hatása. Mivel csak némi fátyolfelhő, egy-két kósza gomolyfelhő zavarhatja meg a napsütést, már délelőtt 9-12 fok körül alakulhat a hőmérséklet, Délutánra pedig 14-16 fokig is melegedhet.

Éjszaka viszont megint komoly lehűlés jöhet, akár mínusz 3 fokig is hűlhet a levegő. A hét hátralevő részében azonban beköszönt az igazi tavasz, pénteken és a hétvégén akár a 20 fokot is meghaladhatja a csúcshőmérséklet, és javarészt napos, csapadékmentes időnk lesz, hurrá!

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.