Összebalhéztak a magyar szurkolók a szlovákokkal Nagyszombatban a meccs előtt

futball
2019 március 21., 20:28
comments 368

A meccs előtt egy kisebb összetűzés így is akadt a vendég és a hazai szurkolók között. A magyarok az Anton Malatinsky Stadion közelében lévő gyorsétteremnél megdobáltak egy 10-15 fős szlovák csoportot, az összetűzés során néhány ütésváltás is történt, de a rendőrök hamar szétválasztották a tömeget.

Délutánra a magyar szurkolók egy része egyre hangosabbá vált, és Szlovákia gyalázásával provokálták a hazai szurkolókat, akik többségében nem válaszoltak. Ahol nagyobb magyar csoportosulás alakult ki, ott a rendőrök háttérbe húzódva ugyan, de nagy erőkkel megjelentek. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.