Trump azon méltatlankodott, hogy meg sem köszönték neki a John McCain szenátornak rendezett temetést, amit ő annak ellenére jóváhagyott, hogy nem lelkesedett McCainért

2019 március 21., csütörtök 8:41
81

Egy Ohio állam feldolgozóiparának bővüléséről tartott rendezvényen Trump elnök váratlanul a tavaly augusztusban rákban elhunyt republikánus szenátor, John McCain temetéséről kezdett beszélni, a Hill tudósítása szerint az elmúlt öt napban már negyedik alkalommal.

„Olyan temetést adtam neki, amilyet szeretett volna, mert elnökként nekem kellett jóváhagynom. Nem érdekel a dolog, de egy köszönömöt sem kaptam, de oké. Útjára bocsájtottuk, pedig nem vagyok John McCain nagy rajongója.”

Ezt gyári munkások előtt mondta az elnök az Ohio államban található Lima városába.

McCain nem intézte el a mi nagyszerű háborús veteránjainknak az ügyeit, nekem ezért volt nézeteltérésem vele. Engem nagyon támogatnak a veteránok (...) Nem egy nekem való fickó, de sokan szerették, és ez nagy dolog.

- tett hozzá az amerikai elnök.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt