Trump azon méltatlankodott, hogy meg sem köszönték neki a John McCain szenátornak rendezett temetést, amit ő annak ellenére jóváhagyott, hogy nem lelkesedett McCainért

POLITIKA
2019 március 21., 08:41
comments 80

Egy Ohio állam feldolgozóiparának bővüléséről tartott rendezvényen Trump elnök váratlanul a tavaly augusztusban rákban elhunyt republikánus szenátor, John McCain temetéséről kezdett beszélni, a Hill tudósítása szerint az elmúlt öt napban már negyedik alkalommal.

„Olyan temetést adtam neki, amilyet szeretett volna, mert elnökként nekem kellett jóváhagynom. Nem érdekel a dolog, de egy köszönömöt sem kaptam, de oké. Útjára bocsájtottuk, pedig nem vagyok John McCain nagy rajongója.”

Ezt gyári munkások előtt mondta az elnök az Ohio államban található Lima városába.

McCain nem intézte el a mi nagyszerű háborús veteránjainknak az ügyeit, nekem ezért volt nézeteltérésem vele. Engem nagyon támogatnak a veteránok (...) Nem egy nekem való fickó, de sokan szerették, és ez nagy dolog.

- tett hozzá az amerikai elnök.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.