Trump azon méltatlankodott, hogy meg sem köszönték neki a John McCain szenátornak rendezett temetést, amit ő annak ellenére jóváhagyott, hogy nem lelkesedett McCainért

Egy Ohio állam feldolgozóiparának bővüléséről tartott rendezvényen Trump elnök váratlanul a tavaly augusztusban rákban elhunyt republikánus szenátor, John McCain temetéséről kezdett beszélni, a Hill tudósítása szerint az elmúlt öt napban már negyedik alkalommal.

„Olyan temetést adtam neki, amilyet szeretett volna, mert elnökként nekem kellett jóváhagynom. Nem érdekel a dolog, de egy köszönömöt sem kaptam, de oké. Útjára bocsájtottuk, pedig nem vagyok John McCain nagy rajongója.”

Ezt gyári munkások előtt mondta az elnök az Ohio államban található Lima városába.

McCain nem intézte el a mi nagyszerű háborús veteránjainknak az ügyeit, nekem ezért volt nézeteltérésem vele. Engem nagyon támogatnak a veteránok (...) Nem egy nekem való fickó, de sokan szerették, és ez nagy dolog.

- tett hozzá az amerikai elnök.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.