Üzemképtelen láncfűrészt hirdetett

A sértett tavaly december 15-én értesítette a rendőrséget arról, hogy pár nappal korábban az egyik internetes aukciós portálról rendelt egy láncfűrészt, amit postai utánvétellel közel 80 ezer forintért vett, de az átvételkor szembesült azzal, hogy a fűrész üzemképtelen volt, és sem a típusa, sem a gyártási éve nem egyezett a meghirdetett eszközzel.

Illusztráció: police.hu

A pápai rendőrök látókörébe egy 26 éves dömsödi férfi került, akit a nyomozók március 13-án gyanúsítottként kihallgattak. A férfi beismerő vallomást tett, elmondta, hogy a feladott hirdetésben direkt működőképesnek és újszerű állapotúnak tüntette fel a használhatatlan munkagépet, majd az érte kapott összeget elköltötte. (police.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.