A közelgő strandszezon legfontosabb kérdése: mire kéne gyúrnod még?

Vészesen közelegnek azok az idők, amikor már nem tudsz télikabáttal és hosszú nadrággal takarózni, elkerülhetetlenül meg kell mutatnod a világnak, hányadán állsz gyúrással. Töltsd ki a világ első gyúrós interaktív személyiségtesztjét, hogy kiderüljön, mire kellene még gyúrnod! Hosszú út lesz, szóval a batyuból készítsd elő a hamuban sült margarinos szendvicset és fehérjeshake-et is!

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér