Annyira idegesítette a kőbányai pályaudvart elborító szemét, hogy inkább kitakarította

Czakó Gréta naponta megfordul Kőbánya-Kispest hírneves buszpályaudvarán, és már régóta idegesíti a lépcsőket és az ablakpárkányokat elborító szemét, illetve az, hogy hetekig nem takarítják el. Amikor majdnem elesett a lépcsőn egy féldekás üvegen, 

megelégelte a dolgot, hazament, hozott seprűt, lapátot, szemeteszsákot, és háromnegyed óra alatt kitakarított. 

Volt, aki megköszönte neki, más viszont takarítás közben is odadobta a földre a szemetet. A 23 éves nő célja az akcióval annyi volt, hogy megmutassa, nem ciki megcsinálni.

Először a Bors kapta fel a Facebook-csoportba feltöltött videókat, aztán az RTL Híradó foglalkozott vele. Utóbbi riportere szintén ellátogatott a letakarított lépcsősorhoz, amelyet már visszahódított a szemét.

A BKV ennek ellenére azt állítja, ők folyamatosan takarítanak, 

és homályosan megfogalmazott „rendészeti problémákat” tesznek felelőssé az állapotokért, amelyekre a rendszeresen arrafelé közlekedők természetesen nagy kedvvel panaszkodnak az RTL kamerájába.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.