Meghalt egy husky a KLM Los Angeles-i járatán, miután bepakolták a csomagtérbe

Meghalt egy husky kutya a KLM szerdai, Los Angelesbe tartó járatán - tudta meg a TMZ. A légitársaság szabályai szerint a kutyák egy bizonyos méret felett nem utazhatnak az utastérben, így azokat egy speciális dobozban berakják a gép aljába, a csomagtérbe. A lapnak egy informátor azt mondta, a kutyát ebben az esetben nem megfelelően rakták be a csomagtérbe, és megfulladt a majd 11 órás út során.

A gazdája ezt onnan tudta meg, hogy amikor jelentkezett a kutyáért a repülőtér egyik raktárában, már csak a halott állatot találta a dobozban.

A légitársaság később közölte, hogy a kutyát a szabályoknak megfelelően szállították, a halál okát pedig majd a kutya boncolása után tudják meghatározni. (TMZ)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.