Meghalt egy husky a KLM Los Angeles-i járatán, miután bepakolták a csomagtérbe

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Meghalt egy husky kutya a KLM szerdai, Los Angelesbe tartó járatán - tudta meg a TMZ. A légitársaság szabályai szerint a kutyák egy bizonyos méret felett nem utazhatnak az utastérben, így azokat egy speciális dobozban berakják a gép aljába, a csomagtérbe. A lapnak egy informátor azt mondta, a kutyát ebben az esetben nem megfelelően rakták be a csomagtérbe, és megfulladt a majd 11 órás út során.

A gazdája ezt onnan tudta meg, hogy amikor jelentkezett a kutyáért a repülőtér egyik raktárában, már csak a halott állatot találta a dobozban.

A légitársaság később közölte, hogy a kutyát a szabályoknak megfelelően szállították, a halál okát pedig majd a kutya boncolása után tudják meghatározni. (TMZ)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.