Meghalt egy husky a KLM Los Angeles-i járatán, miután bepakolták a csomagtérbe

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Meghalt egy husky kutya a KLM szerdai, Los Angelesbe tartó járatán - tudta meg a TMZ. A légitársaság szabályai szerint a kutyák egy bizonyos méret felett nem utazhatnak az utastérben, így azokat egy speciális dobozban berakják a gép aljába, a csomagtérbe. A lapnak egy informátor azt mondta, a kutyát ebben az esetben nem megfelelően rakták be a csomagtérbe, és megfulladt a majd 11 órás út során.

A gazdája ezt onnan tudta meg, hogy amikor jelentkezett a kutyáért a repülőtér egyik raktárában, már csak a halott állatot találta a dobozban.

A légitársaság később közölte, hogy a kutyát a szabályoknak megfelelően szállították, a halál okát pedig majd a kutya boncolása után tudják meghatározni. (TMZ)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.