A sok szemét közt egy ritka fekete gólya mászkált a miskolci patakban

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Különleges élménye volt pénteken olvasónknak, Tímeának:

"Miskolcon az Újgyőri főtér mögött a Szinva szomorú látványt nyújt, tele van szórva szeméttel. De a sok szemét között ma valami fekete mozgott. Már tavaly is volt szerencsém a város kellős közepén fekete gólyát látni, gondolom idén is visszatért. Telefonnal nem sikerült túl jó képeket csinálnom, próbáltam közelebb osonni hozzá, de sajnos elriasztottam."

Nem is csoda, hiszen a  fehér rokonnal ellentétben a látványosan csinos fekete gólya általában emberkerülő. De ha egy jó kis guberálásról van szó, a jelek szerint meg sem kottyan neki egy megyeszékhely.

Tímea nem túlzott, az egyik fotója például kiválóan alkalmas a népszerű “Hol az istenben van az a rohadt gólya?” játékhoz:

 De a másikon azért látni is a delikvenst:

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.