A sok szemét közt egy ritka fekete gólya mászkált a miskolci patakban

Különleges élménye volt pénteken olvasónknak, Tímeának:

"Miskolcon az Újgyőri főtér mögött a Szinva szomorú látványt nyújt, tele van szórva szeméttel. De a sok szemét között ma valami fekete mozgott. Már tavaly is volt szerencsém a város kellős közepén fekete gólyát látni, gondolom idén is visszatért. Telefonnal nem sikerült túl jó képeket csinálnom, próbáltam közelebb osonni hozzá, de sajnos elriasztottam."

Nem is csoda, hiszen a  fehér rokonnal ellentétben a látványosan csinos fekete gólya általában emberkerülő. De ha egy jó kis guberálásról van szó, a jelek szerint meg sem kottyan neki egy megyeszékhely.

Tímea nem túlzott, az egyik fotója például kiválóan alkalmas a népszerű “Hol az istenben van az a rohadt gólya?” játékhoz:

 De a másikon azért látni is a delikvenst:

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.