Barbara Streisand szerint Michael Jackson zaklatásának áldozatai "nem haltak bele a dologba"

"Sajnálom a gyereket és sajnálom magát Michaelt is. De szerint a szülők hibáztak, mikor megengedték, hogy gyermekeikkel aludjon," mondta a 76 éves Barbara Streisand a The Times-nak adott hosszú interjújában. A Leaving Neverland című dokumentumfilmben megszólalókat amúgy hitelesnek tartja. Kijelentette:

"Michael Jacksonnak sajátos szexuális igényei voltak, bárhonnan is jöttek ezek, gyermekkorából, vagy a génjeiből. Lehet molesztálásnak hívni azt, ami ezekkel a gyerekekkel történt, de ezt ők is nagy izgalomnak és kalandnak élték meg, hogy vele lehettek. Mindkét szereplő ma már házas, gyermekeik is vannak, szóval nem haltak bele a dologba."

Fotó: Joe Scarnici/AFP


A Leaving Neverland két férfi története, akiket az köt össze, hogy éveken át szexuálisan bántalmazta őket a popsztár. Ők nem azok a gyerekek, akiket a hírekből ismerhetünk, ugyanis ők nemcsak hogy soha nem vádolták meg Jacksont, de a bíróságon is tanúskodtak mellette, amikor másik ügyben vádolták meg. Az ausztrál Wade Robson, akit 7 és 14 éves kora között abuzált, a lehető legutolsó pillanatig igyekezett bármi áron megőrizni a titkát, és még nála is később állt elő saját történetével a szintén éveken át molesztált James Safechuck. (via Buzzfeed)