Ha el tudod olvasni ezt a posztot, majdnem akkora hülye vagy, mint én

Hiszen egy ilyen gyönyörű, napos tavaszi szombaton netezgetsz, ahelyett, hogy. Oké, én ráadásul eddig dolgoztam is, úgyhogy látatlanban én vagyok a hülyébb. 

Ha adhatok egy tanácsot, hagyd abba, amit most csinálsz és menj ki a szabadba! Elrettentő példának mutatok olyanokat, akik a szobában rohadnak, ráadásul az enyémben:

Fotó: Láng Imola


A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.