Orbán összerakta: a civilek, az egyetemek és a média miatt olyan rossz a megítélése Nyugat-Európában

Újabb, eddig kimondatlan összefüggést tárt fel a magyar miniszterelnök szombaton a Mathias Corvinus Collegium migrációs konferenciáján mondott beszédében. Orbán Viktor leírta a képletet, hogy miért olyan negatív a megítélése Nyugat-Európában.    

Európa nyugati felén a szerinte politikát befolyásolni képes "erők" 85 százaléka liberális. És összejátszik. 

"Think tankek, NGO-k, egyetemek, média (..) képes arra, hogy összehangoltan cselekedjen,"

mondta Orbán. Szerinte ezért van az, hogy "ha egy nyugat-európai azt gondolja, amit egy magyar, és úgy mondja el, mint egy magyar, azt másnap reggel ez a 85 százalék kicsi darabokra tépi szét." Bezzeg Magyarországon már 50-50 százalék a liberális, és keresztény-konzervatív, és "ezért én túl tudom élni azokat a mondatokat, azt a megközelítést, amit használok." Szerinte ezek miatt van az, hogy

"olyan rossz nyugat-európai reputációja országnak és miniszterelnöknek, mint Magyarországnak és neki, talán még sohasem volt."

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.