Jennifer Lawrence túlitta Adele-t egy melegbárban

Adele (a földön, feketében, félig takarva), a népszerű angol énekes-dalszerző, és Jennifer Lawrence (térden, háttal) amerikai színésznő a Pieces nevű New York-i bárban tartott ivóversenyük után.Fotó: screencap via Adi / Twitter

"Adele, Jennifer Lawrence MEGHÓDÍTOTTÁK A MELEGBÁRT ... heves ivóverseny!!!" - közölte szalagcímében a TMZ pletykalap, melynek beszámolójáról a 24.hu jóvoltából értesülhettem. Adele, a népszerű angol dalszerző-énekes, és Lawrence, a szintén népszerű, de amerikai színész pénteken mulattak New York városában, azon belül is a bohémnegyed, a Greenwich Village egyik, gondolnák-e, vagy sem, de népszerű melegbárjában, a Piecesben. A jelentés szerint a tömeg "megőrült" a két hírességért.

A két sztár úgy vetette bele magát az estébe, mintha nem lett volna másnap. Szórakoztatták a közönséget, felugrottak a színpadra, és még az ivóversenybe is beneveztek, amit Lawrence fölényesen meg is nyert. Adele, aki a műsorvezető drag queen kérdésére "otthonülő anyaként" jellemezte magát, veresége után megdorgálta barátnőjét. "A teringettét, hát te el vagy jegyezve, nem is volna itt semmi keresnivalód" - mondta neki, ennél tán kissé keresetlenebb stílusban, nyomdafestéket nem tűrő kifejezést használva.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.