Jennifer Lawrence túlitta Adele-t egy melegbárban

külföld
2019 március 24., 10:10
comments 203
Adele (a földön, feketében, félig takarva), a népszerű angol énekes-dalszerző, és Jennifer Lawrence (térden, háttal) amerikai színésznő a Pieces nevű New York-i bárban tartott ivóversenyük után.
photo_camera Adele (a földön, feketében, félig takarva), a népszerű angol énekes-dalszerző, és Jennifer Lawrence (térden, háttal) amerikai színésznő a Pieces nevű New York-i bárban tartott ivóversenyük után. Fotó: screencap via Adi / Twitter

"Adele, Jennifer Lawrence MEGHÓDÍTOTTÁK A MELEGBÁRT ... heves ivóverseny!!!" - közölte szalagcímében a TMZ pletykalap, melynek beszámolójáról a 24.hu jóvoltából értesülhettem. Adele, a népszerű angol dalszerző-énekes, és Lawrence, a szintén népszerű, de amerikai színész pénteken mulattak New York városában, azon belül is a bohémnegyed, a Greenwich Village egyik, gondolnák-e, vagy sem, de népszerű melegbárjában, a Piecesben. A jelentés szerint a tömeg "megőrült" a két hírességért.

link Forrás

A két sztár úgy vetette bele magát az estébe, mintha nem lett volna másnap. Szórakoztatták a közönséget, felugrottak a színpadra, és még az ivóversenybe is beneveztek, amit Lawrence fölényesen meg is nyert. Adele, aki a műsorvezető drag queen kérdésére "otthonülő anyaként" jellemezte magát, veresége után megdorgálta barátnőjét. "A teringettét, hát te el vagy jegyezve, nem is volna itt semmi keresnivalód" - mondta neki, ennél tán kissé keresetlenebb stílusban, nyomdafestéket nem tűrő kifejezést használva.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.