Úgy emelte meg saját tőkéjét a Fradi, hogy az alapján 3000 milliárdot kéne érnie a klubnak

Sajátos módszert választott a tőkeemelésre a Ferencváros Labdarúgó Zrt. A vállalat februári közgyűlésén döntöttek két darab ezer forintos névértékű részvény kibocsátásáról, húszmillió és hétezer forintra emelve ezzel a cég alaptőkéjét. A két, ezer forintos részvényt az FTC jegyezte le, 300 millió forintot adott a papírokért.

A G7 észrevétele szerint ha ez piaci alapú tranzakció lett volna, az azt jelentené, hogy a cég kapitalizációja a részvényárfolyam alapján háromezermilliárd forint lenne. Vagyis a Ferencvárosi Labdarúgó Zrt., ha a legértékesebb magyar cégnél, az OTP-nél nem is, de a második legértékesebbnél, a Molnál már többet érne.

Ahogy többet érne a világ bármelyik másik labdarúgó klubjánál, így az alig 3,5 milliárd euróra, vagyis kb. ezermilliárd forintra értékelt Manchaster Unitednél, a világ legértékesebb futballklubjánál is. Egyben a világ legértékesebb bármilyen sportvállalkozásánál, mert még a Dallas Cowboys amerikaifocicsapatának értékét is csak 1500 milliárd forintra becslik.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.