Dúró Dóra szerint nemzetstratégiai kérdés, hogy a magyar fiatalokat ne világosítsák fel a homoszexualitásról

POLITIKA
2019 március 25., 20:34
comments 1007

Rendet kell tenni a iskolai felvilágosításban: tiltsák ki a homoszexuális propagandát a magyar oktatási intézményekből, tűzte zászlajára a Mi Hazánk Mozgalom. A párt országgyűlési képviselője a HírTV hétfő esti műsorában kifejtette:

"Magyarországon is vannak sajnos olyan civilszervezetek, amik a homoszexuálisok emberek képviseletére jöttek létre, és bejelentkeztek iskolai felvilágosítást tartani."

Ezt nem szabadna engedni, szerinte a felelős párkapcsolatot kell nevelni a gyermeket,

és ezt a példát mutassuk meg nekik, ami a társadalmat is gyarapítja. Ha úgy tetszik, ez egy nemzetstratégiai kérdés is.

link Forrás

A demográfiai helyzet, a népességcsökkenés ma az ország legnagyobb problémája, indokolja a képviselő. Kijelentette:

"fontos hangsúlyozni, hogy homoszexualitás népszerűsítése igenis hatással van arra, hogy kialakul-e ez."

Szerinte genetikusok is megerősítik, hogy az, hogy "milyen hatások érik tinédzser-vagy serdülőkorában az adott személyt, az igenis hatással van a szexuális orientációjára."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.