Dúró Dóra szerint nemzetstratégiai kérdés, hogy a magyar fiatalokat ne világosítsák fel a homoszexualitásról

Rendet kell tenni a iskolai felvilágosításban: tiltsák ki a homoszexuális propagandát a magyar oktatási intézményekből, tűzte zászlajára a Mi Hazánk Mozgalom. A párt országgyűlési képviselője a HírTV hétfő esti műsorában kifejtette: 

"Magyarországon is vannak sajnos olyan civilszervezetek, amik a homoszexuálisok emberek képviseletére jöttek létre, és bejelentkeztek iskolai felvilágosítást tartani." 

Ezt nem szabadna engedni, szerinte a felelős párkapcsolatot kell nevelni a gyermeket, 

és ezt a példát mutassuk meg nekik, ami a társadalmat is gyarapítja. Ha úgy tetszik, ez egy nemzetstratégiai kérdés is.

A demográfiai helyzet, a népességcsökkenés ma az ország legnagyobb problémája, indokolja a képviselő. Kijelentette:

"fontos hangsúlyozni, hogy homoszexualitás népszerűsítése igenis hatással van arra, hogy kialakul-e ez."

Szerinte genetikusok is megerősítik, hogy az, hogy "milyen hatások érik tinédzser-vagy serdülőkorában az adott személyt, az igenis hatással van a szexuális orientációjára."

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.