Egy kemendollári férfi balesetet okozott, de még a megtört, félig szétesett autójával is el tudott szökni a helyszínről

baleset
2019 március 25., 08:27
comments 112

Vasárnap délután egy 49 éves kemendollári férfi Zalaegerszegen, a 74-es számú főúton az Egervári út felé közlekedett Renault Laguna típusú autójával. A sofőr szabálytalan előzésbe kezdett, és nekiütközött a vele szemben közlekedő Suzuki Vitara típusú autónak, majd még egy Opel Astra gépkocsinak is nekicsapódott.

Ezt követően fogta magát, és a biztonságos közúti közlekedésre alkalmatlan, elöl-hátul megtört autójával, adatai hátrahagyása nélkül elhajtott a helyszínről.

Ezzel a kocsival:

photo_camera Forás: Police.hu

A rendőrök pár perc múlva Zalaszentivánban, a Hunyadi utcában megállították az elöl és hátul is törött személyautót, majd a sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. A járőrök a férfit elfogták és mintavétel céljából előállították a rendőrkapitányságra, vezetői engedélyét, valamint a jármű forgalmi engedélyét elvették. Nem sok esélye volt megúszni az esetet, állítólag még a rendszáma is hátramaradt.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán cserbenhagyás és járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárás a 49 éves kemendollári férfival szemben. (Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.