Egy kemendollári férfi balesetet okozott, de még a megtört, félig szétesett autójával is el tudott szökni a helyszínről

2019 március 25., hétfő 8:27
113

Vasárnap délután egy 49 éves kemendollári férfi Zalaegerszegen, a 74-es számú főúton az Egervári út felé közlekedett Renault Laguna típusú autójával. A sofőr szabálytalan előzésbe kezdett, és nekiütközött a vele szemben közlekedő Suzuki Vitara típusú autónak, majd még egy Opel Astra gépkocsinak is nekicsapódott.

Ezt követően fogta magát, és a biztonságos közúti közlekedésre alkalmatlan, elöl-hátul megtört autójával, adatai hátrahagyása nélkül elhajtott a helyszínről.

Ezzel a kocsival:

Forás: Police.hu

A rendőrök pár perc múlva Zalaszentivánban, a Hunyadi utcában megállították az elöl és hátul is törött személyautót, majd a sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. A járőrök a férfit elfogták és mintavétel céljából előállították a rendőrkapitányságra, vezetői engedélyét, valamint a jármű forgalmi engedélyét elvették. Nem sok esélye volt megúszni az esetet, állítólag még a rendszáma is hátramaradt.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán cserbenhagyás és járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárás a 49 éves kemendollári férfival szemben. (Police.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt