Egy kemendollári férfi balesetet okozott, de még a megtört, félig szétesett autójával is el tudott szökni a helyszínről

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Vasárnap délután egy 49 éves kemendollári férfi Zalaegerszegen, a 74-es számú főúton az Egervári út felé közlekedett Renault Laguna típusú autójával. A sofőr szabálytalan előzésbe kezdett, és nekiütközött a vele szemben közlekedő Suzuki Vitara típusú autónak, majd még egy Opel Astra gépkocsinak is nekicsapódott.

Ezt követően fogta magát, és a biztonságos közúti közlekedésre alkalmatlan, elöl-hátul megtört autójával, adatai hátrahagyása nélkül elhajtott a helyszínről.

Ezzel a kocsival:

Forás: Police.hu

A rendőrök pár perc múlva Zalaszentivánban, a Hunyadi utcában megállították az elöl és hátul is törött személyautót, majd a sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. A járőrök a férfit elfogták és mintavétel céljából előállították a rendőrkapitányságra, vezetői engedélyét, valamint a jármű forgalmi engedélyét elvették. Nem sok esélye volt megúszni az esetet, állítólag még a rendszáma is hátramaradt.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán cserbenhagyás és járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárás a 49 éves kemendollári férfival szemben. (Police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.