Elítélték a népligeti erőszakolókat

2019 március 25., hétfő 19:05
63

Nem jogerősen mind a négy vádlottat elítélte a Pesti Központi Kerületi Bíróság, mert szexuális erőszakot követtek el egy külföldi nővel szemben a 2015 nyarán Népligetben. Az ítélet szerint a vádlottak "2015 nyarán Budapesten az esti órákban egy erősen ittas külföldi nőt vettek fel autójukba azzal a céllal, hogy mindannyian közösüljenek vele." A bíróság szerint az áldozat már ekkor akaratnyilvánításra és védekezésre képtelen volt. A Népliget melletti erdős területre vitték, ahol a másodrendű vádlott közösült vele.

Mivel a nő magatehetetlen volt és a többi vádlott nem tudott vele "további szexuális cselekményt végezni", végül kitették az autóból,

írja az MTI beszámolója. A bíróság az elsőrendű vádlottat 2 év fiatalkorúak börtönében letöltendő szabadságvesztésre, a harmadrendű vádlottat 2 év 6 hónap börtönbüntetésre, a negyedrendű vádlottat pedig 3 év fegyházbüntetésre ítélte. A másodrendű vádlott négy év fegyházat kapott.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt