Elrontották az adminisztrációt, Düsseldorf helyett Edinburgh-be repült a British Airways gépe

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A British Airways düsseldorfi járata tévedésből Skóciába indult Németország helyett, és le is szálltak Edinburgh-ben. Az utasok csak azután jöttek rá, hogy gond van, miután a landolásnál bemondták, “üdvözöljük Edinburgh-ben”.

A járatot nem a brit légitársaság üzemeltette, hanem egy német alvállalkozó, a WDL. A probléma abból adódott, hogy tévedésből rossz repülési tervet adtak le. A pilóta ennek megfelelően repült, azza nem arról van szó, hogy eltévedt volna. A légiirányítás szintén a repülési terv alapján jelölte ki az útvonalat.

A BA szerint a járat azóta már landolt Düsseldorfban, az utasoktól pedig bocsánatot kérnek, hamarosan személyesen is felveszik velük a kapcsolatot. A gép a London City Airportról indult. (BBC)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.