Elrontották az adminisztrációt, Düsseldorf helyett Edinburgh-be repült a British Airways gépe

A British Airways düsseldorfi járata tévedésből Skóciába indult Németország helyett, és le is szálltak Edinburgh-ben. Az utasok csak azután jöttek rá, hogy gond van, miután a landolásnál bemondták, “üdvözöljük Edinburgh-ben”.

A járatot nem a brit légitársaság üzemeltette, hanem egy német alvállalkozó, a WDL. A probléma abból adódott, hogy tévedésből rossz repülési tervet adtak le. A pilóta ennek megfelelően repült, azza nem arról van szó, hogy eltévedt volna. A légiirányítás szintén a repülési terv alapján jelölte ki az útvonalat.

A BA szerint a járat azóta már landolt Düsseldorfban, az utasoktól pedig bocsánatot kérnek, hamarosan személyesen is felveszik velük a kapcsolatot. A gép a London City Airportról indult. (BBC)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.