Ismét elment az áram Venezuela jelentős részén

Három héttel az ország történet legsúlyosabb áramszünete után ismét a szolgáltatás kimaradásáról számoltak hétfőn. A Reuters úgy tudja, hogy a főváros, Caracas mellett több államban is elment az áram. Ellenzéki politikusok szerint több mint tíz államban hiába kapcsolnak villanyt. 

Luis Motta Domínguez energiaügyi miniszter mellett az állami szolgáltató sem kommentálta a kimaradást, a szintén állami VTV csatorna szerint a caracasi metró már az ilyen helyzetekre készített vészterv alapján működik. A Reuters szerint viszont egyáltalán nem jár a metró, a boltok országszerte zárva a sötétedés miatt. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.