Ismét elment az áram Venezuela jelentős részén

külföld
2019 március 25., 21:23
comments 40

Három héttel az ország történet legsúlyosabb áramszünete után ismét a szolgáltatás kimaradásáról számoltak hétfőn. A Reuters úgy tudja, hogy a főváros, Caracas mellett több államban is elment az áram. Ellenzéki politikusok szerint több mint tíz államban hiába kapcsolnak villanyt.

Luis Motta Domínguez energiaügyi miniszter mellett az állami szolgáltató sem kommentálta a kimaradást, a szintén állami VTV csatorna szerint a caracasi metró már az ilyen helyzetekre készített vészterv alapján működik. A Reuters szerint viszont egyáltalán nem jár a metró, a boltok országszerte zárva a sötétedés miatt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.