A magyar U19-es válogatott rúgott gól nélkül esett ki az Eb-selejtezőkről

futball
2019 március 26., 16:10
comments 133

A norvégok elleni döntetlen és a horvátok elleni vereség után eldőlt, hogy a magyar U19-es válogatott nem juthat ki az Eb-re, de azért le kellett játszani a harmadik csoportmeccset is Dugopoljéban – írja a Nemzeti Sport. Itt a németektől – végig védekezésre kényszerülve – 3-0-ra kikaptak, vagyis a magyarok rúgott gól nélkül estek ki.

Bencze Márk, a magyar válogatott és a holland Vitesse középpályása így értékelte a csapat teljesítményét: „Ami a szereplésünket illeti, sajnos három meccs alatt egyetlen gólt sem szereztünk, holott korábban szinte az összes találkozónkon betaláltunk. Sajnos most semmi sem jött össze. A két évvel ezelőtti U17-es válogatott nagy része most is itt volt, nem tudom, hogy ezúttal miért maradtak el az eredmények.”

Norvégia 3-2-re legyőzte Horvátországot, így a norvégok jutottak ki az Eb-re. (NSO)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.