A magyar U19-es válogatott rúgott gól nélkül esett ki az Eb-selejtezőkről

A norvégok elleni döntetlen és a horvátok elleni vereség után eldőlt, hogy a magyar U19-es válogatott nem juthat ki az Eb-re, de azért le kellett játszani a harmadik csoportmeccset is Dugopoljéban – írja a Nemzeti Sport. Itt a németektől – végig védekezésre kényszerülve – 3-0-ra kikaptak, vagyis a magyarok rúgott gól nélkül estek ki.

Bencze Márk, a magyar válogatott és a holland Vitesse középpályása így értékelte a csapat teljesítményét: „Ami a szereplésünket illeti, sajnos három meccs alatt egyetlen gólt sem szereztünk, holott korábban szinte az összes találkozónkon betaláltunk. Sajnos most semmi sem jött össze. A két évvel ezelőtti U17-es válogatott nagy része most is itt volt, nem tudom, hogy ezúttal miért maradtak el az eredmények.”

Norvégia 3-2-re legyőzte Horvátországot, így a norvégok jutottak ki az Eb-re. (NSO)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.