Gulyás Gergely szerint szomorú, hogy sokak szerint demokráciában is csak egyféleképpen lehet gondolkozni

Gulyás Gergely szerint a 21. század nem annyira "a fizikai értelemben vett" háborúké, hanem a lelkekért folyó küzdelem ideje lesz. A miniszterelnökséget vezető miniszter a Századvég Alapítvány "Mit köszönhetünk a keresztén kultúrának?" című konferenciáján szólalt fel, ott fejtette ki, hogy szerinte "a szellemi abszolutizmusra törekvés" jellemzi a századot.

Gulyás, aki szerint birodalomépítő nemzetközi hálózatok és globális cégek próbálják szétverni a helyi közösségeket, arról is beszélt, hogy "Európában már most sokan azt hiszik, hogy demokráciában is csupán egyféleképpen lehet gondolkodni". Ezt "szomorúnak" nevezte a miniszter, akinek a szavait Magyarországon akár 476, gyakorlatilag a kormány ellenőrzése alatt álló médium közvetítheti változtatások nélkül.

Zárásként migránsozott is egy kicsit a miniszter, de csak az unalomig ismételt lózungokat ismételte unalomig. (Via MTI)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.