Gulyás Gergely szerint szomorú, hogy sokak szerint demokráciában is csak egyféleképpen lehet gondolkozni

politika
2019 március 26., 10:06
comments 217

Gulyás Gergely szerint a 21. század nem annyira "a fizikai értelemben vett" háborúké, hanem a lelkekért folyó küzdelem ideje lesz. A miniszterelnökséget vezető miniszter a Századvég Alapítvány "Mit köszönhetünk a keresztén kultúrának?" című konferenciáján szólalt fel, ott fejtette ki, hogy szerinte "a szellemi abszolutizmusra törekvés" jellemzi a századot.

Gulyás, aki szerint birodalomépítő nemzetközi hálózatok és globális cégek próbálják szétverni a helyi közösségeket, arról is beszélt, hogy "Európában már most sokan azt hiszik, hogy demokráciában is csupán egyféleképpen lehet gondolkodni". Ezt "szomorúnak" nevezte a miniszter, akinek a szavait Magyarországon akár 476, gyakorlatilag a kormány ellenőrzése alatt álló médium közvetítheti változtatások nélkül.

Zárásként migránsozott is egy kicsit a miniszter, de csak az unalomig ismételt lózungokat ismételte unalomig. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.