Öngyilkos lett a Sandy Hook-i mészárlás egyik áldozatának apja

külföld
2019 március 26., 08:44
comments 116
Jeremy Richman (a kép jobb szélén, félig takarásban) Joe Biden, az Egyesült Államok akkori alelnökének társaságában 2013. december 10.én a Fehér Házban.
photo_camera Jeremy Richman (a kép jobb szélén, félig takarásban) Joe Biden, az Egyesült Államok akkori alelnökének társaságában 2013. december 10.én a Fehér Házban. Fotó: WIN MCNAMEE/AFP

Holtan találták connecticuti otthonában a 49 éves Jeremy Richmant. A 2012-es, húsz gyerek életét követelő Sandy Hook-i iskolai mészárlás egyik áldozatának édesapja a jelek szerint öngyilkosságot követett el. "A haláleset öngyilkosságnak tűnik, de nem fogunk semmilyen részletet nyilvánosságra hozni a módszerről, vagy a haláleset egyéb körülményeiről, csak annyit kívánunk jelezni, hogy a haláleset körülményei nem tűnnek gyanúsnak" - közölte a helyi rendőrség.

Richman és neje egyike volt azoknak a szülőknek, akik pert indítottak Alex Jones, az Infowars nevű összeesküvés-elméleteket és egyéb szélsőjobboldali őrületeket terjesztő álhírcsatorna műsorvezetője ellen. Jones szerint ugyanis a Sandy Hook-i mészárlás valójában hoax volt, színészekkel játszották el az eseményeket.

Jones amúgy részvétét fejezte ki Richman halála miatt, de továbbra is kitart amellett, hogy neki van igaza, és az áldozatok hozzátartozói mind hazudnak. 

Az öngyilkosság megelőzhető. Ha bajban van, lelki gondok, sötét gondolatok nyomasztják, kérhet segítséget! 

(Via The New York Post, Newstimes)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.