Öngyilkos lett a Sandy Hook-i mészárlás egyik áldozatának apja

Jeremy Richman (a kép jobb szélén, félig takarásban) Joe Biden, az Egyesült Államok akkori alelnökének társaságában 2013. december 10.én a Fehér Házban.Fotó: WIN MCNAMEE/AFP

Holtan találták connecticuti otthonában a 49 éves Jeremy Richmant. A 2012-es, húsz gyerek életét követelő Sandy Hook-i iskolai mészárlás egyik áldozatának édesapja a jelek szerint öngyilkosságot követett el. "A haláleset öngyilkosságnak tűnik, de nem fogunk semmilyen részletet nyilvánosságra hozni a módszerről, vagy a haláleset egyéb körülményeiről, csak annyit kívánunk jelezni, hogy a haláleset körülményei nem tűnnek gyanúsnak" - közölte a helyi rendőrség.

Richman és neje egyike volt azoknak a szülőknek, akik pert indítottak Alex Jones, az Infowars nevű összeesküvés-elméleteket és egyéb szélsőjobboldali őrületeket terjesztő álhírcsatorna műsorvezetője ellen. Jones szerint ugyanis a Sandy Hook-i mészárlás valójában hoax volt, színészekkel játszották el az eseményeket.

Jones amúgy részvétét fejezte ki Richman halála miatt, de továbbra is kitart amellett, hogy neki van igaza, és az áldozatok hozzátartozói mind hazudnak. 

Az öngyilkosság megelőzhető. Ha bajban van, lelki gondok, sötét gondolatok nyomasztják, kérhet segítséget! 

(Via The New York Post, Newstimes)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.