Szép, tavaszi hajnal

időjárás
2019 március 26., 05:26
comments 103

Borsod kivételével nincs olyan rész az országban, ahol fagyna. Így, március vége felé tudja becsülni az ilyet az ember. Tehát Borsodon kívül mindenhol legalább 0 fok van, jellemzően inkább 4-5. És Budapesten szikrázó napsütés is, mutatom:

Hajnal hasad 2019. március 26-án a budapesti Margit körúton.
photo_camera Hajnal hasad 2019. március 26-án a budapesti Margit körúton. Fotó: akiraly

Máshol akadnak felhők, de ez sem jelenti azt, hogy esni fog. Az Országos Meteorológiai Szolgálat egyenesen arról ír, hogy "továbbra sem enyhül az aszály", az ország javát még a hétfőn átvonult front is szárazon hagyta.

Kedden az ország nyugati megyéiben kora reggel viharos szélre számíthatnak. Délelőtt beindul a gomolyfelhőképződés, így annyira meleg se lesz ma. Délelőtt a Dunántúlon 7-9, attól keletre 9-11 fok lehet. Délutánra nyugaton 10-12, keleten 11-14 fokig melegedhet, a legmelegebb részeken is legfeljebb 15 fok várható. A hét hátralevő részeiben hajnalonta számoljanak faggyal, napközben viszont egyre jobban felmelegszik majd a levegő, a hétvégére már akár 22 fok is lehet, úgyhogy lehet gyakorolni a réteges öltözködést.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.