Szép, tavaszi hajnal

Borsod kivételével nincs olyan rész az országban, ahol fagyna. Így, március vége felé tudja becsülni az ilyet az ember. Tehát Borsodon kívül mindenhol legalább 0 fok van, jellemzően inkább 4-5. És Budapesten szikrázó napsütés is, mutatom:

Hajnal hasad 2019. március 26-án a budapesti Margit körúton.Fotó: akiraly

Máshol akadnak felhők, de ez sem jelenti azt, hogy esni fog. Az Országos Meteorológiai Szolgálat egyenesen arról ír, hogy "továbbra sem enyhül az aszály", az ország javát még a hétfőn átvonult front is szárazon hagyta.

Kedden az ország nyugati megyéiben kora reggel viharos szélre számíthatnak. Délelőtt beindul a gomolyfelhőképződés, így annyira meleg se lesz ma. Délelőtt a Dunántúlon 7-9, attól keletre 9-11 fok lehet. Délutánra nyugaton 10-12, keleten 11-14 fokig melegedhet, a legmelegebb részeken is legfeljebb 15 fok várható. A hét hátralevő részeiben hajnalonta számoljanak faggyal, napközben viszont egyre jobban felmelegszik majd a levegő, a hétvégére már akár 22 fok is lehet, úgyhogy lehet gyakorolni a réteges öltözködést.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.