Az M7-esen sétált egy férfi, halálra gázolta egy kamion

Az M7-es érintett szakasza, itt sétált az úttesten 2019. március 27-én hajnalban egy férfi, akit elsodort egy kamion.

Egy sávra szűkült a forgalom az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán Székesfehérvár után, a 64-es kilométernél, írja az MTI a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatására hivatkozva.

Szerda hajnalban egy férfi sétált az úttesten, őt sodorta el egy elhaladó kamion. A férfi a baleset következtében a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés még tart, ezért kellett most korlátozni a forgalmat. (Via MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.