Csak Orbán erkélye alatt újították fel a sétányt és gondozzák a növényeket a Várnegyedben

POLITIKA
2019 március 28., 22:37
comments 132

Puritán a magyar kormány: csak azt a részét újították fel a Budai várba vezető sétánynak, ami pontosan a miniszterelnök erkélye alatt halad, mutatta be az Index videója. Az RTL Klub Híradójának beszámolója szerint a kormányfői szakasz előtt és után annyira rossz a burkolat minősége, hogy arra külön veszélyjelző tábla hívja fel a figyelmet.

De nem csak a beton, a növények gondozása is hasonló éles határ mentén valósul meg: Orbán Viktor alatt burjánzik a természet, mellette már nem. 

A miniszterelnöki hivatal januárban költözött be a Sándor-palota melletti Karmelita kolostorba, ekkor a kormány az épület és berendezésének puritánságát hangsúlyozta.

Az RTL Klub a burkolatfelújítás körülményeiről megkérdezte a miniszterelnöki sajtót, ami csak annyit válaszolt, hogy a következő években a többi szakaszt is renoválják majd. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.