Házasságot ígért, de aztán elvette a lány útlevelét, és eladta prostituáltnak Németországban

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Három ember letartóztatását rendelte el a Budakörnyéki Járásbíróság nyomozó bírája, akiket emberkereskedelemmel és más bűncselekményekkel gyanúsítanak.

A bíróság közleményéből szerint az egyik gyanúsított házasságot ígért egy nehéz anyagi körülmények között élő nőnek, akit egy közösségi oldalon ismert meg. Személyes találkozóra csalta, majd elvette az útlevelét, megfenyegette, hogy megöli, majd Németországba vitte édesanyjához, ahol ketten hónapokig prostitúcióra készítették, közben pedig többször is bántalmazták. Az ügy harmadik gyanúsítottja szintén Németországban kitartatta magát egy prostituálttal, akinek minden bevételét elvette, a pénzt pedig magára költötte. Ő 2017-ben 1000 euróért kizsákmányolás céljából eladta a nőt.

A gyanúsítottak büntetett előéletűek, külföldi kapcsolatokkal rendelkeznek, a bíróság ezért, rendelte el az előzetes letartóztatásukat.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.