Hivatalos: Solskjaer három évre aláírt a Manchester Unitedhez

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem
Fotó: OLI SCARFF/AFP

A Manchester United bejelentette: 

aláírták a három éves szerződést Ole Gunnar Solskjaerral, 

vagyis véglegesítették az eredetileg átmeneti megoldásnak szánt edző kinevezését.

A 45 éves norvég Solskjaer, a csapat volt játékosa decemberben érkezett Manchesterbe Jose Mourinho kirúgása után. Az első elképzelés az volt, hogy csak a szezon végéig vezeti a Unitedet, de olyan sikeres és népszerű lett (a bajnokságban 13 meccsből csak egyet veszítettek el, a Bajnokok Ligájában továbbjutottak a PSG ellen), hogy a vezetés úgy döntött, hosszabb távon vele folytatják. (BBC)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.