Karácsony nyilvános vitára hívta Tarlóst

Budapest
2019 március 28., 16:15
comments 137
"Az elmúlt kilenc évben semmit sem tett, hogy rendbe tegye a fővárosi parkolást, mert ahogy kiderült, főnöke, Orbán Viktor nem engedte azt meg neki," válaszol Tarlós Istvánnak Facebook-videójában Zugló polgármestere. Szívesen vitázna a főpolgármesterrel erről a kérdésről, tette hozzá Karácsony Gergely, mert

"elegem van abból, hogy ő csak üzenget. Hogy félinformációkkal, hazugságokkal próbál lejártani, és nekem nincs érdemi lehetőségem arra, hogy ezekre a hazugságokra válaszoljak."

link Forrás

"Játsszuk le! Legyen egy fair, nyilvános vita, amely Budapest jövőjéről szól,"

hívta Tarlóst Karácsony.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.