Kismotorokra ragasztott rajzszöggel üzentek a ferencvárosi magánbölcsődének

Kedden vették észre a ferencvárosi Lepke-Lak magánbölcsőde dolgozói, hogy egy ismeretlen tűvel felfelé ragasztott rajzszögeket az udvaron álló összes kismotorra, a gyerekek labdáit pedig egytől-egyig szétvágdosták, számolt be az RTL Klub Híradójának csütörtök esti adása. Az intézmény vezetője, Geicz-Molnár Szilvia elmondta, azt vették észre, hogy az egyik kisfiú furán ül a motoron, először azt hitték bekakilt, utána találták meg a rajzszöget, és nézték át az összes játékot. 

Sejtik, hogy ki tehette: a magánbölcsőde egy olyan udvart használ, amin hét társasház osztozik, korábban is volt konfliktus. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.