Kósa Lajos: Az ellenzéknek nincsenek intellektuálisan jelentős vezetői

POLITIKA
2019 március 28., 20:33
comments 275

A májusi EP-választás mindent eldöntő tétjéről, az októberi önkormányzati választás veszélyéről beszélt szerdán Siófokon Kósa Lajos a Polgári Kávéház sorozat vendégeként.

"Egész Európa és Magyarország jövője múlik a májusi európai parlamenti választáson,"

tette fel a lécet, amit a Sonline.hu beszámolója alapján nem is tudott továbbemelni, így áttért az októberi voksolásra.

"A hazai ellenzéknek értelmezhető programja, és intellektuálisan jelentős vezetői sincsenek,

mondta a Fidesz önkormányzati választásokért felelős kampányfőnöke az önkormányzati választás jelentőségéről. Szerinte ez, vagyis egy ellenzéki polgármester,

"ez a települések között, a forrásokért zajló versenyben komoly veszélyt jelent."

Emlékezetes: Siófokon már megállapodtak az ellenzéki pártok, hogy mindannyian a mostani polgármestert, a független Lengyel Róbertet támogatják.

Kósa Lajos végül szabadjára engedte gondolatait, és összehasonlította Balatonfüredet, és Siófokot. Előbbi szerinte "a térség legjelentősebb települése lett főként azért, mert világos koncepció mentén építkeznek," utóbbi

"mostanra már csak a mérete miatt nevezhető a déli part fővárosának."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.