Németországban futtatott nőket egy fóti család, lecsapott rájuk a rendőrség

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Közös akcióban csapott le a Készenléti Rendőrség és a TEK egy fóti család három tagjára, akik a gyanú szerint magyar nőket toboroztak, és prostituáltként dolgoztattak Németországban, írja a police.hu. A megkeresett pénzt elvették a nőktől, fenyegették, megfélemlítették,  és bántalmazták is őket. 

A 25 éves N. András és N. László, és az 54 éves N. Lászlóné ellen emberkereskedelem és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt nyomoznak.

Fóti otthonuk átkutatásakor a bűncselekmények elkövetéséhez használt feljegyzéseket, albérleti szerződéseket, mobiltelefonokat foglaltak le.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.