Tállai miniszterhelyettes közölte: nem terveznek új intézkedéseket a közpénzekkel való visszaélések hatékonyabb megakadályozására

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

"Milyen intézkedéseket terveznek bevezetni a közpénzekkel szembeni visszaélések megakadályozása érdekében?" - tette fel az egyszerű kérdést a jobbikos Gyöngyösi Márton a pénzügyminiszternek, példaként hozva egy jelentős köztartózásokkal felszámolt céget, melynek alapítója egy fideszes képviselő volt. Az egyetlen mondatból álló írásbeli válasz a miniszterhelyettestől, Tállai Andrástól érkezett szerdán.

"A NAV a rendelkezésre álló eszközök felhasználásával minden intézkedést megtesz annak érdekében, hogy a közpénzekkel szembeni visszalépéseket megakadályozza,"

írta. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.