Tállai miniszterhelyettes közölte: nem terveznek új intézkedéseket a közpénzekkel való visszaélések hatékonyabb megakadályozására

"Milyen intézkedéseket terveznek bevezetni a közpénzekkel szembeni visszaélések megakadályozása érdekében?" - tette fel az egyszerű kérdést a jobbikos Gyöngyösi Márton a pénzügyminiszternek, példaként hozva egy jelentős köztartózásokkal felszámolt céget, melynek alapítója egy fideszes képviselő volt. Az egyetlen mondatból álló írásbeli válasz a miniszterhelyettestől, Tállai Andrástól érkezett szerdán.

"A NAV a rendelkezésre álló eszközök felhasználásával minden intézkedést megtesz annak érdekében, hogy a közpénzekkel szembeni visszalépéseket megakadályozza,"

írta. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.