Tarlós: Karácsony gyanúsan jóban van a Fidesz egy részével

2019 március 28., csütörtök 5:05
300
Fotó: botost/444.hu

Sok mindennel láttuk már politikusokat egymást vádolni, de Tarlós István főpolgármester valami egészen újat mutatott a műfajban: az atv.hu-nak adott interjúban a Fidesz jelöltjeként induló politikus azzal támadja Karácsony Gergelyt, hogy

gyanúsan jóban van a Fidesszel.

A téma természetesen a parkolási botrány, és Karácsony legendássá vált tartózkodása a döntő zuglói szavazáson.

„Ha egy polgármesternek nem tetszik egy előterjesztés, akkor nem tartózkodik, hanem nemmel szavaz. Ennek ellenére a polgármester úr látszólag tartózkodott, ott a Fidesz egy részével a polgármester úrnak a hírek szerint gyanúsan jó a kapcsolata” - mondja Tarlós. A kérdésre, hogy ezzel Rozgonyi Zoltán alpolgármesterre utal-e, Tarlós azt mondja:

„Nem tudom. Én nem az alpolgármestert hallottam, de ebbe nem akarok belemenni. Ugyanakkor a Fidesz választókerületi elnöke nem is szavazta meg ezt a határozatot és én úgy tudom, neki nagyon más az álláspontja, de most nem ő a kérdés.”

Egy nappal korábban Karácsony az ATV-ben lényegében beismerte, hogy a Fidesz és az MSZP háttéralkut kötött parkolásügyben, amin ő polgármesterként nem tudott változtatni, erre reagált most Tarlós.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt