Tarlós: Karácsony gyanúsan jóban van a Fidesz egy részével

politika
2019 március 28., 05:05
comments 299
photo_camera Fotó: botost/444.hu

Sok mindennel láttuk már politikusokat egymást vádolni, de Tarlós István főpolgármester valami egészen újat mutatott a műfajban: az atv.hu-nak adott interjúban a Fidesz jelöltjeként induló politikus azzal támadja Karácsony Gergelyt, hogy

gyanúsan jóban van a Fidesszel.

A téma természetesen a parkolási botrány, és Karácsony legendássá vált tartózkodása a döntő zuglói szavazáson.

„Ha egy polgármesternek nem tetszik egy előterjesztés, akkor nem tartózkodik, hanem nemmel szavaz. Ennek ellenére a polgármester úr látszólag tartózkodott, ott a Fidesz egy részével a polgármester úrnak a hírek szerint gyanúsan jó a kapcsolata” - mondja Tarlós. A kérdésre, hogy ezzel Rozgonyi Zoltán alpolgármesterre utal-e, Tarlós azt mondja:

„Nem tudom. Én nem az alpolgármestert hallottam, de ebbe nem akarok belemenni. Ugyanakkor a Fidesz választókerületi elnöke nem is szavazta meg ezt a határozatot és én úgy tudom, neki nagyon más az álláspontja, de most nem ő a kérdés.”

Egy nappal korábban Karácsony az ATV-ben lényegében beismerte, hogy a Fidesz és az MSZP háttéralkut kötött parkolásügyben, amin ő polgármesterként nem tudott változtatni, erre reagált most Tarlós.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.