Az államtitkár szerint Weber vérig sértette a magyar választókat

POLITIKA
2019 március 29., 22:51
comments 326

A Miniszterelnökség európai uniós kapcsolatokért felelős államtitkára is felfigyelt a ZDF interjújára Manfred Weberrel, amelyről nemrég írtunk. Ebben a néppárti csúcsjelölt úgy nyilatkozott, hogy ha csak a fideszes szavazatokkal lehetne az Európai Bizottság elnöke, akkor inkább nem vállalja, mert nem akarja, hogy a balos vagy a jobbos szélsőségesek válasszák meg.

Varga Judit olyat vágott vissza, hogy azt megemlegeti ez a Weber:

„Az ilyen nyilatkozat megengedhetetlen. Manfred Weber vérig sértette a magyar választókat, akik Európa többi polgárához hasonlóan egy demokratikus választás során fognak képviselőket küldeni az Európai Parlamentbe. Ismét bebizonyosodott, hogy Weber a bevándorláspárti baloldal túszává vált.”

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.