Gulyás Márton jelentkezett a rendőrségen, őrizetbe vették

2019 március 29., péntek 20:31
402

Pénteken körözést rendelt el a Pesti Központi Kerületi Bíróság Gulyás Márton ellen egy garázdasági ügyben. Feltételeztük, hogy talán a 2017-es választási irodás akciójának egyik új fejleményéről van szó, de Gulyást nem tudtuk elérni.

Most a műsora, a Partizán oldalán jelent meg egy üzenet, amely szerint az aktivistát őrizetbe vették, az ügyeletes rendőr szerint talán egy át nem vett idézés miatt.

„Marci, miután a sajtóból értesült arról, hogy keresik, jelentkezett a Pesti Központi Kerületi Bíróságon. Mivel jelenleg nincs bent ügyeletes, ezért a lakhelye szerinti rendőrkapitányságra ment, ahol a rendőrségi protokoll szerint őrizetbe vették, és a Gyorskocsi utcai fogdába szállították, ahol valószínűleg hétfőig tartják bent. Egyelőre részletes információt arról, hogy miért körözik nem kapott, de az ügyeletes rendőr azt feltételezte, hogy egy át nem vett idézés állhat az ügy hátterében.”

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt