Gulyás Márton jelentkezett a rendőrségen, őrizetbe vették

politika
2019 március 29., 20:31
comments 395

Pénteken körözést rendelt el a Pesti Központi Kerületi Bíróság Gulyás Márton ellen egy garázdasági ügyben. Feltételeztük, hogy talán a 2017-es választási irodás akciójának egyik új fejleményéről van szó, de Gulyást nem tudtuk elérni.

Most a műsora, a Partizán oldalán jelent meg egy üzenet, amely szerint az aktivistát őrizetbe vették, az ügyeletes rendőr szerint talán egy át nem vett idézés miatt.

„Marci, miután a sajtóból értesült arról, hogy keresik, jelentkezett a Pesti Központi Kerületi Bíróságon. Mivel jelenleg nincs bent ügyeletes, ezért a lakhelye szerinti rendőrkapitányságra ment, ahol a rendőrségi protokoll szerint őrizetbe vették, és a Gyorskocsi utcai fogdába szállították, ahol valószínűleg hétfőig tartják bent. Egyelőre részletes információt arról, hogy miért körözik nem kapott, de az ügyeletes rendőr azt feltételezte, hogy egy át nem vett idézés állhat az ügy hátterében.”

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.