Kevés a kuvasz

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az egykor kedvelt kuvasz egyedszáma 1800 regisztrált egyedre csökkent. A hivatalos adatok alapján az éves szaporulat 150-250 egyed közötti, ez a kihalási fázis - írja közleményében a Hunnia Kuvasz Tenyésztői és Kulturális Egyesület, amely szerint a megmentéséhez, a számban és minőségben való fejlesztéséhez elhivatott kiállás szükséges. 

A többek között Czene Attila olimpiai bajnok által vezetett egyesület célja „a kuvasz hungarikum kutyafajta számára egy széleskörű társadalmi összefogás kiépítése.”

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.