Lovasi András felajánlotta segítségét a rendőrnek, akivel összeütközött

Több 444 videó?
Szeretném
Ütközésben összetört rendőrautó a VII. kerületben, a Dózsa György út és a Damjanich utca kereszteződésében 2019. március 27-én.Fotó: Mihádák Zoltán/MTI/MTVA

Lovasi András közleményt adott ki a tegnapi balesetről, amely során egy rendőrautóval ütközött, és amelynek híre végigfutott a magyar médián.

„A kereszteződésben sajnos összeütköztem egy nekem jobb oldalról kihajtó szolgálati autóval, amelyben ketten ültek: a férfi sofőr és hölgy utasa. Az utas szerencsére nem szenvedett súlyosabb sérülést, a sofőrnek viszont sajnos eltörött a kulcscsontja, 3 foga pedig kitört. Itt nem szeretnék kitérni arra, hogy az ütközés kinek a hibájából történt, azt ugyanis a folyamatban lévő hatósági vizsgálat hivatott eldönteni. A vizsgálat eredményét és következményeit természetesen el fogom akkor is fogadni, amennyiben az én vétkességemet állapítja meg” - írta a Facebookon.

Azt is írja, hogy fontosnak tartja nyilvánosan kifejezni az együttérzését „a sérült családapával szemben, akinek gyógyulása - mint ma telefonon elmondta nekem - hónapokat fog igénybe venni, amely idő alatt mind neki, mind családjának egy nehezebb időszak következik. Felajánlottam a segítségemet ezen időszakra, és megbeszéltük, hogy személyesen is találkozunk a közeljövőben. Ezúton is kívánok neki gyors lábadozást (ami jó hír, hogy tegnap kijöhetett a kórházból), és mielőbbi teljes gyógyulást.”