Szász János bejelentette, hogy nem rendezi meg a kormánymédiában támadott Hunyadi-filmet

FILM
2019 március 29., 15:20
comments 236

Szász János kiszáll a Hunyadi-filmből - derül ki abból a közleményből, amelyet az Indexnek küldött:

„Az elmúlt bő félév minden percében ezzel a filmmel foglalkoztam, nehéz és keserű volt meghoznom a döntést arról, hogy kiszállok, nem rendezem meg a filmet! Ennek oka az, hogy az utóbbi hónapokban leküzdhetetlen bizalmi válság alakult ki közöttem és Ferenczy Gábor producer között.”

A kultúrharc egyik mellékhadszínterén azzal foglalatoskodtak fideszes médiamunkások, hogy egy kiszivárgott félkész forgatókönyvrészlet alapján szapulták a nem elég hazafias filmet, a forgatókönyvet is jegyző Szászt, illetve a támogató Filmalap vezetőjét, Andy Vajnát. (Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.