Hat bébielefánt játszani indult, de úgy beleragadtak a sárba, hogy kijönni már nem tudtak

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Bangkoktól egy mérföldnyire hat bébielefántra bukkantak a parkőrök. Az állatok játszani mentek a sáros gödörbe, de miután belementek, rádöbbentek, a gödör sikamlós szegélye túl magasan van, nem tudnak kimászni.

A park őrei velük töltötték az éjszakát, majd másnap rámpát ástak a gödör szélébe, így az elefántok két nap után végül ott tudták hagyni a játszóteret. A kiszabadulásról még videó is készült:

(via BBC)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.