Hat bébielefánt játszani indult, de úgy beleragadtak a sárba, hogy kijönni már nem tudtak

Bangkoktól egy mérföldnyire hat bébielefántra bukkantak a parkőrök. Az állatok játszani mentek a sáros gödörbe, de miután belementek, rádöbbentek, a gödör sikamlós szegélye túl magasan van, nem tudnak kimászni.

A park őrei velük töltötték az éjszakát, majd másnap rámpát ástak a gödör szélébe, így az elefántok két nap után végül ott tudták hagyni a játszóteret. A kiszabadulásról még videó is készült:

(via BBC)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.