Ittasan, drog hatása alatt gázolt halálra egy nőt, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott

bűnügy
2019 március 31., 13:03
comments 94

Halálos közúti baleset gondatlan okozása és segítségnyújtás elmulasztása miatt indult büntetőeljárás egy tiszaszigeti férfival szemben, aki szombaton éjszaka elütött egy nőt Szeged-Szőregen - írja a rendőrség honlapja.

A feltételezett elkövető 23 óra 45 perc körül a szegedi Szerb utca 150. szám előtt ütött el egy fiatal nőt, aki épp egy ott parkoló autóból szállt ki. A férfi segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt. A nő a helyszínen életét vesztette.

A körzeti megbízottak hely- és személyismeretüket felhasználva egy órán belül azonosították, elfogták és előállították a gyanúsítottat, aki a gyanú szerint vezetés előtt ivott és kábítószert is fogyasztott. A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói őrizetbe vették a férfit, és az illetékes ügyészségen előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

Halálos közúti baleset okozása vétség, segítségnyújtás elmulasztása bűntett, valamint kábítószer birtoklása vétség miatt indult büntetőeljárás a gyanúsított ellen. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.